Új kihívás a sztárok körében: küldj ételt a rászoruló rajongóknak!

Rovat

Megosztás

Demi Lovato és Justin Bieber Hailey-vel együtt már csatlakozott, és számos másik sztárt is erre kértek fel.

A koronavírus miatti krízisben nagyobb szükség van az összefogásra, mint eddig bármikor. A sztárok is felismerték, hogy most nekik is segíteniük kell, és egyre többen adományoznak vagyonukból a kórházaknak. Egy új kihívás is elindult Amerikában, melynek lényege, hogy egyszerre segít azokon, akiknek nehézséget jelent a napi betevő előteremtése és azokon a bajbajutott éttermeken is, akiknek a fennmaradásuk került veszélybe.

https://www.instagram.com/p/B-LLK8UhzXB/?utm_source=ig_web_copy_link

A DoorDash #OpenForDelivery mozgalomhoz csatlakozott Demi Lovato, aki vállalta, hogy melegételt küld a rajongóinak azoktól az éttermektől, akiknek a korlátozások miatt csak a házhoz szállítás maradt bevételi forrásként. Így két legyet üt egy csapásra, hiszen sokaknak a megélhetést jelenti, hogy nem kell végleg leállniuk, míg másoknak a napi melegételt fedezi így a sztár.

Ételt küldök azoknak a családoknak, akiknek szükségük van rá ezekben a nehéz időkben. Kommenteljetek, mutassátok meg nekem, hogyan segítitek a helyi közösségeiteket! Egyúttal kihívom @scooterbraun, @arianagrande, @justinbieber and @haileybieber-t következőnek! #OpenForDelivery – írta Demi az Instáján.

 

https://www.instagram.com/p/B-NS8qnF7mL/?utm_source=ig_web_copy_link

Azóta már a Bieber házaspár is csatlakozott a mozgalomhoz, az ő segítségükkel pedig egyre többekhez juthat majd el a kezdeményezés. Végre egy kihívás, aminek értelme is van! Ti mit gondoltok erről?

Új kihívás a sztárok körében: küldj ételt a rajongóknak!
Szerintetek jó ötlet a kihívás?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta