Nem számít, mi történik, csak a hozzáállás!

Rovat

Megosztás

Legutóbb vérfagyasztó hangulat uralkodott Majka és Curtis videoklipjében, most úgy tűnik, lassan kiérünk az erdőből, a környezetünkön is érezhetjük, talán látjuk a fényt az alagút végén, üzeni Majoros Peti és Agárdi Szilvi!

A Szavak nélkül című szívbemarkoló dal igen népszerűre sikerült, mára több mint 3 millióan nézték meg a videoklipet a YouTube-on! Koporsó, temető, komor hangulat, fekete-fehér vágóképek, szinte a siralom érzései jönnek át a videóban. A koncepció önmagáért beszélt, ami nem is csoda az elmúlt másfél évet tekintve. Ahogy haladunk előre az időben, merően érezhető a talán visszatérünk végre az életbe pozitív hozzáállás, ami oly sok előadót megihletett mostanában, kezdve a duó párossal, folytatva a Wellhellon át a Follow The Flowig.

Elindult a koncertszezon, Majka követőinek jelentette be Facebook-oldalán, már javában zajlanak a főpróbák az alkalmakra és alig várja, hogy élőben szóljanak azok a dalok!

Többször is elhangzott már, Peti nagyon szereti, ha egy női hang is szól a bandában, aki a rap stílusán kicsit finomít a dalokban, ezáltal líraibb csengése lesz az egész koncepciónak. Kollányi Zsuzsi után, most Agárdi Szilvin a sor, ugyanis vele duettezik legújabb klipjében a hazai rapper, már a cím is mutatja, akármilyen nehéz is az élet, igenis lehet pozitívan gondolkozni, íme a Hajnali fény!

Kép: facebook.com

„Érezd, hogy változik a sorsod, csak akarni kell,

Tele az út tövissel, de menni kell!”

Vannak nehéz időszakok az életünkben, amiket mindenki máshogy él meg. Van, aki összetör, van, aki erős és talpon marad, minden rajtunk múlik, csak akarnunk kell – ezt üzeni a dal. Az élet hullámvasút, egyszer fent, máskor lent, semmi nem állandó, csakis a változás! Minden nap egy új lehetőség arra, hogy újrakezdj mindent, élvezd a pillanatokat, éld át, amit csak lehet, taglalja a nóta, ami pár napja került fel a YouTube-ra, de máris majd félmillió megtekintésnél jár!

A videoklip koncepciója abszolút passzol a dalszöveghez, hiszen egyszer az éj leple alatt szürke fényekben kigyulladt házat oltanak a tűzoltók, máskor verőfényes napsütésben ér minket a hajnal egy gyermek mosolyával. A negatív történések tesznek minket emberré, ebből építkezünk, zengik a sorok.

A kommentszekció alapján kiderült, imádják a dalt! Ugyanakkor sokan rövidnek találták a csupán 2 és fél perces anyagot, azt is megemlítették, több teret adhattak volna Szilvi varázslatos hangjának.

Kíváncsian várjuk a következő szerzeményt, ugyanis Majka már tudatta Facebook-oldalán, egy év leforgása alatt ugyan, de felvették a soron következő zeneszámot is, ami hamarosan hallható lesz! A dalban állítólag Váczi Eszter énekesnő- és dalszerző működött közre. Vajon, milyen dal fog születni a rap és a dzsessz összefonódásából?!

Főkép: facebook.com

Főkép: A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,884RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta