Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Valóra vált álom: a világ összes Disneylandjébe eljutott az Instalány

Valóra vált álom: a világ összes Disneylandjébe eljutott az Instalány

Erről természetesen az Instán is tudósított: Amerikából, Európából és Ázsiából is bejelentkezett.

Arci Muñoz legnagyobb álma vált valóra, amikor pár napja belépett a shanghaji Disneyland kapuján. A filippin színésznő gyerekként arról álmodott, hogy meglátogatja a világ összes Disneylandjét, melyek Floridában, Kaliforniában, Párizsban, Tokióban, Hongkongban és Shanghajban vannak. Az álma valóra vált, hiszen az összes meseparkba eljutott, így elmondhatja magáról, hogy mindent látott, ami a Disney varázslatos világából valósággá válhat.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy pici hercegnő, aki arról álmodott, hogy egyszer eljut majd a Föld összes Disneylandjébe… Higgy a varázslatban! Az álmok valóra válnak! – írta a fotója alá, ami Shanghajban készült róla.

A színésznő és Instalány előtte Tokióban járt, a 30. születésnapját pedig hol máshol ünnepelhette volna, mint a Disney floridai parkjában. Míg más celebek egzotikus szigetekre utaznak és onnan posztolnak, ő inkább a mesék világát választotta, és az ikonikus Disney hercegnők ruháit öltötte magára a szülinapjain. Volt már Hófehérke, Bella és Elza is a Jégvarázsból.

Ő nem az egyetlen, aki rajong a Disney mesékért a sztárvilágban: Selena Gomez legutóbb kishúgával ment el a Jégvarázs 2 premierjére, ahol cukiságbombát robbantott a kishúgával.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share