Ezt nézed:  / Hírek / Környezetvédelem / Van még üres kuka? Inkább a földre dobom!

Van még üres kuka? Inkább a földre dobom!

A gyakori mozilátogatóknak nem újdonság a látvány, de az, aki ritkán látogat el az óriási vetítővászon elé, ő igencsak meglepődve figyeli a kukákból és a földről figyelgető üres dobozokat, melyek hajdanán popcornnal voltak megtömve, és az üres kólás poharakat, amikbe a mozis srác lehet, hogy a film előtt Zero kólát csempészett. 🙂 Valódi rejtély, hogy miért tömik az emberek így tele ezeket a szerencsétlen kukákat.

Nem lehet ezen okból bírálni a mozi üzemeltetőjét, és nem is lenne fair dolog, mivel maximum öt méterrel kell arrébb menni, és már ott is van a következő kuka. Ráadásul a folyosó falán át sem lehet kijutni, hogy indokolt legyen a kézben lévő szeméttől való gyors megszabadulás. Ajánlott egészen elsétálni az kijáratig, nem pedig a falon át kitörni, ahogy a Family guy című animációs sorozatban a vizeskancsó teszi ezt. A kijáratig vezető út alatt előforul, hogy  3-4 szemetes mellett sétálnak el a moziból kijövők, de már rég üres kézzel.

Ezen már többször és sokat gondolkodtam, hogy mi lehet ennek a “csodálatos” látványnak az oka. Lustaság? Hanyagság? Nemtörődömség? Jó kérdés. Sokan lehet, hogy ezt jó poénnak tartják, bár arra nem gondolnak, hogy ezt utána valakinek össze is kell takarítania, hogy másnap újra legyen mibe dobálni a mozis szemeteket….

Van még üres kuka? Inkább a földre dobom!
Szerinted mi lehet a megoldás, hogy ne ez a gusztustalan látvány fogadjon a moziból kifelé jövet?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share