5 dolog, ami egyáltalán nem érdekli a csajokat, mégis aggódsz miatta!

Rovat

Megosztás

Amikor tetszik egy lány, nehéz nem azon izgulni, hogy vajon mit gondol rólad… Ahogyan nálatok is így van, a csajok sem veszik észre azokat az apró dolgokat, amik éppen zavarnak téged, hacsak nem hívod fel rá a figyelmet te magad! Mik lehetnek ezek?

Apróságok, amik neked bosszúságot okoznak a hétköznapokban, de azt semmiképp sem szabad hagyni, hogy a teljes napodra rányomják a bélyeget, sőt, hidd el, az alábbi dolgok nem érdeklik a csajokat, – főként, ha úgyis befutó vagy éppen valakinél, – ezért felesleges aggódni miattuk!

1. Épp hogy áll a hajad

Pont úgy, ahogy reggel felkeltél, kócos maradt, mert nem volt időd bezselézni. De ha még sikerült is tuti a sapka lenyomta, átalakította, vagy éppen a szél, ami a suliba menet közben fújt. Vedd lazán, lehet, hogy divatot teremtesz az új séróddal.

2. Miről kezdesz beszélni

Bármiről beszélhetsz. Ha tetszel egy lánynak, akkor minden szavadat inni fogja, kezdve a napi rutinod elmesélésétől a legújabb korszakalkotó ötletedig. Ha pedig nem vagy befutó, nem fogja semmi érdekelni, amit mondasz.

3. Milyen magas vagy

Persze előnyös, ha egy fiú magas, hiszen bármilyen magasságú lányt választhat és nem fog neki gondot okozni, ha magassarkút visel. De (!) manapság annyira divatba jött a lapos talpú cipő, hogy szinte mindegy milyen magas vagy, mert a kiszemeltednek akad bőven cipőválaszték. Már az sem evidens, hogy a fiúnak kell magasabbnak lennie.

4. Milyen az illatod

Reggel nem volt időd magad befújni? Nem a világ vége! A vonzalom egyik alapja a természetes illat, tehát ha valakinek nem tetszik, az csak azt bizonyítja, hogy nem illetek össze. Azért a fogmosásról ne feledkezz meg.

5. Hogyan és mikor csókolod meg

Sok fiúnak ez fejtörést okoz! A legfontosabb, hogy ezzel akkor próbálkozz mikor kettesben vagytok! S hogy milyen jelekre kell figyelned, nos, erről írtunk korábban ITT. Hajrá.

Giffek forrása: giphy.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta