5 dolog, amiről sosem gondoltad volna, hogy szexuális segédeszköz lehet

Rovat

Megosztás

Érdemes talán azzal kezdenünk: nem tudhatom, kinek alapvetés, kinek vad túlkapás vagy egyszerűen csak szokatlanul furcsa a most következő kis lista. Erősen szubjektív, némi kutatással és egy csipetnyi Soma Mamagésával kiegészítve. Ugorjunk fejest a szexuális “kiegészítők” világába!

…melyekből ki-ki válassza a neki megfelelő darabot, ha van rá igénye. Aki pedig hagyományosabb kiegészítők után nézne, annak javaslom a minőségi időt. Ó, hogy az is szexuális segédeszköz? De még mennyire! Akik próbálták, azt hiszem, egyetértenek. De, hogy ne essek menthetetlenül a filozofálás bűnébe, bevallom: egy vad, asztal tetején vagy a párunk munkahelyén (a kettő egybe is eshet akár) egymásnak esős, izgalmas numera néha mindent visz. Érzelmeket, intimitást viszont egy segédeszköz sem pótolhat a kapcsolatból, legyen bármilyen furfangos is.

Az emberi lét elengedhetetlen része a szexualitás. Ahogy az életben sok minden, ez is törődést, odafigyelést igényel, hogy ne váljon sablonossá. 

Egyik ismerősömtől, egy pszichológiai tanácsadótól kértem némi segítséget az ügyben, aki így kezdi a huncut kis játékszerekről szóló beszélgetésünket: “Az emberi lét elengedhetetlen része a szexualitás. Ahogy az életben sok minden, ez is törődést, odafigyelést igényel, hogy ne váljon sablonossá. Mit lehet tenni, ha kezd ellaposodni az intim együttlétek hangulata? Néhány kreatív ötlet és új játékszer, sőt, a fantáziák megélése és újdonságok kipróbálása bárkinek segíthet jobban megismerni a vágyait és igényeit. Érzelmeket, intimitást viszont egy segédeszköz sem pótolhat a kapcsolatból, legyen bármilyen furfangos is.” – ha jól tippelek, ezzel azért mindannyian tisztában vagyunk. De:

Amikor megismerjük a másikat, a vágyait – és igen, testi vágyait is – akkor olyan tér nyílik, ahol aztán bőven van lehetőségünk játszani. Ha bízunk egymásban, ha elhisszük, hogy a párunk tud és akar is ránk vigyázni, és neki is örömet okoz a kísérletezés. Azt hiszem, kulcsfontosságú, hogy ezeket az eszközöket vagy “egyébségeket” kizárólag a másik kedvéért ne használjuk, ne csináljuk! Minden játék hitelét veszti és épp ellenkezőjére fordulhat, megronthatja a kapcsolatot, ha csupán partnerünk kedvéért teszünk valamit, anélkül, hogy ez nekünk bármi örömet szerezne. Azt hiszem, ennyi bölcsesség elég is lesz, nézzük mi az az 5 dolog, amire nem biztos, hogy eszedbe jutna szexjátékként gondolni !

1.

Barátaim magánéletében keresgélve bukkantam a fantasztikus babzsákra, ami tökéletesen alkalmas mindenféle pozíció kipróbálására. Alternatív verziója a tornalabda. Minél méretesebbet válasszunk, hogy kényelmesen felfekhessünk rá. Nem foglalnak sok helyet, és mint megtudtam, egy olyan kezdeményezés is születőben van, ami a “Szeretkezz babzsákon!” nevet viseli majd. Ti kipróbálnátok?

2.

B verzió az intim együttlétre egy izgalmas telefon vagy skype szex, ha távkapcsolatban éltek. De akkor is, ha nem! Lehet videóval és videó nélkül, utóbbi esetben szexuális segédeszköz szerepében tűnik fel a mikrofon és partnerünk hangja. Nagyon izgató tud lenni, mikor a másik szexi parancsokat duruzsol a fületekbe. A hanghoz való vonzódásnak egyébként neve is van:chordofília (hang és az emberi hangszálak iránti vonzódás) Itt pedig egy érdekes cikket olvashattok a témában.

Az emberi hang képes módosítani az érzelmeinket, a hangulatunkat, megváltoztatja a pszichikai feszültséget, sőt a biológiai folyamatokat is lehet befolyásolni a hangok segítségével. – life.hu

3.

Az írás. Bizony ám! A grafománok kedvence! Összességében elmondható, hogy a legérzékenyebb és legkreatívabb erogén zónánk az agyunk. – mondja tanácsadó ismerősöm. Elképesztő élmény lehet átélni, hogy csupán gondolatok, írásjelek hatására/segítségével a test mit képes produkálni. Akik olvasnak erotikus regényeket, talán értik, mire gondolok. Agyunk úgy alakítja át az olvasottakat, ahogyan számunkra a legizgatóbb. Teljesen egyedi módon, ránk szabva. Érdemes azonban vigyázni ezzel, mert hosszú távú hatása olyan lehet, mint a pornófüggőségnek. Annyira elmerülhetünk a képzeletünk adta örömökben, hogy a valóság lassan elveszítheti érdekességét, kevésbé kielégítővé válhat.

4.

A távirányítható vibrátorokról valószínűleg mind hallottatok. Találkozhattunk velük a Csúf igazságcímű romantikus vígjátékban is. Képzeljétek csak el: az utcán sétáltok a párotokkal és közben ott lapul a zsebében egy távirányító a legérzékenyebb pontotokhoz. Hát nem izgalmas?!

5.

A legegyszerűbb dolog, ami csak létezik: a kedvenc bugyitok. Talán láttatok már olyan pornót vagy hentait (japán rajzfilmes pornó), amiben a lányokat bugyin keresztül simogatják. Különösen praktikus ez a “segédeszköz”, ha annyira érzékeny a csiklótok, hogy eleinte nem lehet hozzáérni, mert vagy csikis vagy kellemetlen érzést okoz az izgatása. De egy falatnyi tanga akkor is nagy örömet tud okozni, ha csak letépik rólatok, vagy szexin félrehúzzák. A hatás egyik esetben sem marad el!

Egy kedves ismerősöm azonban arra a kérdésre, hogy kipróbálna, használna-e bármilyen szexuális játékszert, a következő választ adta:

 “Az élő, meleg testet, a nyelvet, az ujjakat semmi nem pótolhatja, helyettesítheti. Egy másik embernél semmilyen eszköz nem lehet jobb, nem tud többet adni!

Soma Mamagésa pedig így ír – Tiszta szex című könyvében – minderről: “A lényeg az, hogy merjünk elkezdeni játszani!

*

A témában ajánlom:

 

Szexuális játékszerek
Te kipróbálnád bármelyiket a felsorolt játékok közül?

*

Képek: focusbutor.hu ; alphanews.live; ;hentai.animestigma.com; vibrator.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta