Vasemberes okosteló

Rovat

Megosztás

Még arra sem volt idő, hogy felocsúdjunk a kábulatból, amit az új Bosszúállók film okozott, máris megint csak ámulunk és bámulunk, a Vasemberes csodatelefon láttán.

samsung_galaxy_s6_edge_avengers_ironman

Oké, Jarvis azért nincs rajta ( vagy ki tudja), de így is nagyon menő a Samsung új, limitált kiadású okostelefonja. Nemrég került piacra a Samsung S6 Edge, és máris itt az új változat, a szuperhősök rajongóinak. A 64 GB-os okoscsodán aranyszínű bevonat fut körbe, ami a kamerát, és a főmenü gombot sem hagyta ki a sorból. Dél-Korea lakosai a mai naptól tehetik zsebükre az új Samsung Vasembert, és nem sokára Kínában és Hong-Kongban is elérhető lesz a vásárlók számára, feltéve, hogy addig marad még belőle néhány darab. A telefon mellé egyébként egy Tony Stark szíve stílusú vezeték nélküli töltő is jár, a hátlapi Vasember festést pedig áttetsző fedőlap védi, nagyjából mindentől.

http://www.youtube.com/watch?v=wB6MId15cpo

 

Biztosan hamar elkapkodnak majd minden darabot a rajongók, de azért reménykedni lehet benne, hogy még ide is jut néhány, a szemfüleseknek, vagy esetleg megvárják, míg mindenki összeszedi rá a pénzét.

Fotók: offline.hu, mobilarena.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta