Ezt nézed:  / Sport / A világ 7 legszexibb focistája

A világ 7 legszexibb focistája

Korábban már megtudhattad, a Középsuli.hu szerint kik a legeslegszexibb színészek. Lányok, most is szerencsenapotok van, mivel összegyűjtöttük nektek a 7 legeslegjóképűbb focistát! Köztük van a kedvenced?

7. Mats Hummels

A Dortmund szívdöglesztő hátvédje semmiképp sem maradhatott ki a listánkból. Hullámos, sötét fürdök, daliás termet, határozott kiállás, mi kell még?

mats-hummels-1613665

6. Gerard Piqué

A hatodik hely Shakira büszke férjuráé, a Barcelona egyik legkiválóbb játékosáé, Piqué-é. 192 cm magas, határozott, lehengerlő mosolyú férfi, aki ráadásul csodás családapa is. Íme egy kép róla és idősebb fiáról, a kis Milanról.

pique_es_fia

5. Claudio Marchisio

A Juventus játékosa bruálisan kék szemeivel bárkit levesz a lábáról. Nem csoda, hogy odavannak érte a nők.

Claudio-Marchisio-włochy-28

 

4. James Rodríguez

Ha egy “legszexibb focistaapuka” versenyt csinálnánk, biztosan James lenne az első helyezett. Irtó édesek a kis Salome-mal. És ez csak egy kép a rengeteg cukiság közül.

tumblr_n8mjlpO6Ud1sjvftxo9_500

3. Christiano Ronaldo

Bár nálunk nem ért el első helyezést a gyakran istenített külsejű Ronaldo, de a dobogóra természetesen felkerült. Tény és való, hogy elképesztően kidolgozott a teste, és hogy a huncut vigyorával bárkit képes meghódítani, és akkor még a játékáról nem is beszéltünk.

Spain Champions League Soccer

2. Olivier Giroud

Az Arsenal játékosa, a 2012-es francia bajnok és gólkirály, Olivier Giroud második helyezést ért el a középsuli.hu pontozása szerint. Kiváló játékos, kiválóan kidolgozott, izmos testtel, előnyös arcberendezéssel és menő séróval. Csajok, “sajnos” az ő szíve is foglalt, 2011 óta házas, felesége Jennifer Giroud, aki rendszeresen ellátogat Olivier meccseire.

giroud4

 

 1. David Beckham

És tádádádám, következzen az első helyezettünk, aki nem más, mint David Beckham! Beckham nemcsak azért érdemelte ki az aranyérmet, mert a többiekhez hasonlóan előnyös külsővel rendelkezik, hanem mert feleségével, Victoriával már 1999 óta segítik egymást, hogy elérjék céljaikat, rengeteget jótékonykodik, na meg a gyerkőcei is iszonyat cukik. Csak így tovább, David!

david_beckham-759

 

A világ 7 legszexibb focistája
Szerinted melyik focista a legsármosabb?

Fotó: www.redbull.com, nypost.com, www.windycityepicurean.com, www.theguardian.com, www.foci-live.hu, thetechportal.in, rabonamag.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share