A világ legszórakoztatóbb ételvárása

Rovat

Megosztás

Az nem meglepő, hogy az ember asztalhoz ül, és néha igen sokan foglalnak helyet körülette. A közös étkezés nagyjából minden ország kultúrájának a része. De milyen bosszantó az, amikor az ember éhesen leül és várja, hogy kihozzák az ételt. Idegtépő, gyomorforgató. Nem így Japánban – írja a Globoport.hu

Az is előfordulhat, hogy az étvágyunk is elmegy, vagy rossz lesz a hangulatunk, ha nagyon sokat kell várni az étteremben, mire elkészül a kaja. Egy japán vállalat azonban erre is talált egy innovatív megoldást. Arra gondoltak, hogy high-tech technológiával teszik izgalmassá a vendégek számára a várakozást: egy picurka szakács készíti wl az ételt az asztalnál, a tányérunkon. Hogyan?

A Le Petit Chef egy 3 dimenziós szórakoztató vetítőrendszer, melyet a SkullMapping tervezett, és amely egyfajta virtuális térré varázsolja az étkezőasztalt. Mikor várakozunk, egy kis szakács tűnik fel az asztalon, aki az ételt elkészíti (persze virtuálisan), amíg elkészül az igazi étel.

https://www.youtube.com/watch?v=yBJEP4lsRFY

A mini séf egyébként izgalmas vastag szelet steaket készít a tányérunkon, friss zöldségekkel. Még nagyobb poén, amikor felemeli a villát, hogy azzal kicsit megmozgassa az ételt. Fantasztikus.

Amikor a műsor véget ér, már kész is van az étel. Ilyen izgalmas és szórakoztató játékkal röpül az idő, növekszik az étvágy.

 

Borítókép: Commercialintegrator.eu/

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta