5 dolog, amit tudnod kell a szexről

Rovat

Megosztás

A szex akkor igazán kellemes, ha mindkét résztvevő tisztában van a saját testével. Hogyan is várhatnánk el, hogy a fiúk megtalálják a lányokon azt a bizonyos pontot, ha még ők maguk sem tudják, hol van pontosan? Ha elolvasod a cikkünket, biztosabb leszel a dolgodban- legyél akár fiú akár lány!

Nincs két egyforma test

Azt mindenki tudja, hogy nincs két ugyan olyan méretű és formájú cici, de ugyan ez a helyzet kicsit délebbre is… A pénisz formája és mérete minden fiúnál más és más, ez teljesen normális. Sőt, a lányok nemi szerve is különbözik! Ahogyan a test változik, az öv alatti tájak is folyamatosan változnak, ahogyan megérnek a szexualitásra.

gif, sex, and tumblr image

Nem a méret a lényeg

Tudtátok, hogy egy átlagos lány 16 centi mély? Fölösleges álmodozni a „huszoncentis” péniszről, hiszen egy bizonyos méret után már sokra nem mész vele… Sőt, sok lánynak kifejezetten fáj, ha nagyobb szerszámmal találkozik. Különben is, az izgalmas dolgok nem odabent vannak elrejtve, hanem a hüvely bejáratához egészen közel, a hüvely falán találhatók.

black and white, sensual, and couple image

A lányok kétféle orgazmusra is képesek

A szex nem feltétlen, de élvezetes velejárója az orgazmus. Erőltetni nem kell, akkor fog megtörténni, mikor a legkevésbé görcsölsz rá. A lányoknak nehezebb eljutni a csúcsig, mint a fiúknak, de meg is van a jutalmuk! A női nemi szerv két helyről is képes elérni az orgazmust, és általában sokkal tovább tart, mint a fiúknál. „Csiklóból” könnyebb eljutni a csúcsra, ha ezt ingerli a partnered (vagy akár te magad), akkor meglesz a jutalom. A hüvelyi orgazmus már nagyobb falat, hiszen nincs egy konkrét „pont”, amitől automatikusan kivágnád a magas C-t. A G-pontnak nevezett terület egy recés felület a hüvely felső falán, ami közösülés közben válik érzékennyé. Lazulj el, bízz a partneredben, és kísérletezzétek ki a legoptimálisabb pozíciót az élérésére!

black and white, i, and couple image

Ne félj kommunikálni szex közben!

Néma gyereknek anyja se érte a szavát, ugye… Nem ciki elmondani a partnerednek, ha valami jól esne, vagy ha esetleg valami fájdalmat okoz. Sőt, nagyban megkönnyíted a dolgát, ha megmutatod neki, hol a legkellemesebb az érintése. A bókok és a pozitív megerősítés is jól esik a másiknak, így ne fogd vissza magad!

beautiful, channing tatum, and Hot image

A pornó csak mese

Ha felkészülnél egy szexi kalandra, semmiképp se pornófilmből tájékozódj! Az ott látható aktus akármilyen élethűnek is tűnik, teljesen megrendezett. Semelyik fél élvezete nem szempont egy ilyen aktus során, kizárólag a látvány, ami számít. A való életben viszont a látványra helyeződik a legkevesebb hangsúly, sokkal jobban jársz, ha magára az érzésekre, hangokra, rezdülésekre koncentrálsz.

kiss, love, and couple image

5 dolog, amit tudnod kell a szexről
Te mindent tudsz már a szexről?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta