5 tipp, hogyan vásárolj kényelmes magassarkút!

Rovat

Megosztás

Szexi, csinos, elegáns, minden lány istennőnek érzi benne magát, mi az? Persze, hogy a magassarkú cipőre gondolunk.  A magassarkú cipő azonban trükkös jószág, mert, ha nem választasz jól, az éjszaka végére arcodra fagy a mosoly. A következő tippeket fogadd meg, mielőtt vásárolni indulsz és tiéd lesz nemcsak a legszebb, de a legkényelmesebb cipellő is!

1. A shoppingolást tartogasd a nap végére!

Ekkorra, főleg nyáron, a lábad a járkálástól, melegtől megdagadhat. Így, ha délelőtt szerzel be egy új magassarkú csodát, lehet, hogy később a nap végére nem fér bele a lábad!

2. Hagyd meg a tűsarkakat S.J.P.-nek!

Válaszd inkább a lábbarátabb típusokat, mint amilyen a platform, kissé vastagabb vagy a közepes és alacsonyabb sarkú típusok. 7 centi felett alaposan fontold meg a választásod!

3. Ne csak ácsorogj a boltban, hanem járkálj is a topánban!

Közben figyeld, hogy érzi benne magát a lábad. Csukd be a szemed, hogy jobban tudj figyelni arra, mit is érzel a cipő viselése közben, kényelmes-e, nem e szorít esetleg.

4. Teszteld a méretét a hüvelykujjaddal!

Tuti, hogy fájni fog a lábad ha túl kicsi a cipő! Biztosan jól választasz, ha a lábad nem ér végig teljesen a cipőben, hanem marad egy kis hely a lábujjak és a cipő vége között, pont annyi, mint amilyen széles a hüvelykujjad!

5. Figyelj a minőségi anyagokra!

Próbálj olyan cipőt választani, ami valódi bőrből készül, ez esetben ugyanis néhány alkalom után a cipő hozzá fog idomulni lábadhoz, míg a kemény, nem flexibilis műbőrnél és hasonló szintetikus anyagoknál merev marad.

Mert divatból sosem elég! Ez olvastad már? TOP 5 divatcikk, amit a KS szereplők imádnak!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta