Ezt nézed:  / Hírek / Színes / A legdurvább magyar akrobatacsapat

A legdurvább magyar akrobatacsapat

Elképesztő sikert arattak karácsonyi showjukkal Jakartában a WallKings tagjai, akik egy különleges akrobatacsapat!

Ott Olivérrel, a csapat vezető-edzőjével cseteltünk, aki egyenesen Jakartából jelentkezett.

Elmesélte, hogy az apropó egy helyi, kínai luxusú és tulajdonú óriási belmagasságú mallban rendezett karácsonyi karnevál, melynek a WallKings a fő attrakciója. 3-4000 ember gyűlt össze, hogy megnézzék a showt. A kis kiruccanás után a hatfős csapat haza siet, és már készül is az újabb MüPa előadásra.

De kik ők?

Akrobaták, 17-től 34 éves korig! Láthattátok őket többek között a 2014-es Sziget Fesztiválon, a Művészetek Palotájában és voltak Dubaiban is!

Tagjai például a Pattanj Team-ből is kerültek ki, melynek edzői akrobatikával, ezen belül free running/parkour, gumiasztal (trambulin) és akrobatikus kosárlabda oktatásával is foglalkoznak, egészen kiskortól.

Mi ez az egész? Miről is beszélünk most akkor?

A trambulin egy továbbgondolt használata, amelyben a fal fontos szerepet játszik, mivel az ugrások és hajmeresztő trükkök jórészt fal és a trambulin között zajlanak.

 

A tagok: Ott Olivér, Némedi Zsolt, Szabó Andrea, Törő Máté, Dajka Botond, Paust Iván

Olivér azt is elmondta a Középsuli.hu-nak, hogy a hazai fellépés után Január 10-én Dubaiba utaznak, ahol egy különleges tükörfalon és egy helyett három gumisztalon fognak trükközni brutális magasságokban, és az előadásra egy svéd és egy kanadai vendégakrobatával egészül ki a team.

Te kipróbálnád?
Melyiket?

Kép: WallKings