Ahol tuti forró a hangulat: Szex Fesztivál Sydneyben!

Rovat

Megosztás

Dögös szörfös fiúk, tengerpart, napsütés… ha eddig csak ezek jutottak eszedbe Ausztráliáról, akkor most egész biztosan  bővülni fog a lista.

Január 23 és 27. között tartották a Really Good Sex, azaz a Nagyon Jó Szex Fesztivált Sydneyben. Öt napon át több, mint negyven fellépés, film és természetesen party várta azokat, akik nem jönnek zavarba ettől a pikáns témától. Csak hogy párat emeljek ki a programok közül: orgazmus elérése jógával, Eko-szex, azaz szeretkezz a Földdel, játék szexuális eszközökkel, a vetkőzés művészete és szerepjátékok.

500656710_640
A fesztivál plakátja

 

Mindenféle nemű és korú ember ellátogatott a Szex Fesztiválra. Aki sztriptízre, orgiára számított, annak csalódnia kellett. Viszont akinek gondja van a szexuális életével vagy csak szeretné jobbá tenni, annak nagyon hasznos lehetett ez az öt nap. Új technikákat tanulhatott, és megtudhatta, mennyire bevállalós (és hűséges…) a partnere. Ebben segített az egyik játék, ahol egymást, illetve vadidegeneket kellett megölelni, majd elfeküdve hozzásimulni több percen át. És itt nem volt megállás! A következő játék során ugyanis szintén mindenki kapott egy partnert, akit meg kellett szabadítania valamely ruhadarabjától (volt, aki fehérneműre vetkőztette párját), s tapogatni kellett öt percen át.

nkd

waterben

Aki kellőképpen kijátszadozta magát, az érdekes előadásokat hallgathatott meg, és olyan kérdésekre kereshette a választ, mint például melyik testrészét használja leginkább szex alatt, milyen tárgyak használatát élvezi legjobban aktus közben, és nem utolsósorban- ki is ő valójában.  Mindebben ausztrál, osztrák, német és amerikai előadók segítettek.

01dadeef-b8e0-491d-8885-7c967878f9b7-2060x1236

00bd654d-382d-4700-ad1d-c50df8570f8f-1020x612
Az egyik előadás két elkapott pillanata

 

A fesztivált egy különleges bulival zárták, amire jobban illet volna a gyengéd rituálé elnevezés: a párok egy meghitt helyen “játszhattak” egymással, szigorúan extravagáns ruhában vagy jelmezben. Hmm, elvégre farsang közeleg…

sátorban

 

Szex Fesztivál
Te részt vennél egy ilyen fesztiválon?

(Fotók: vimeo, collider, the guardian, weheartit)

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,181RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta