Aleenak háborog a lelke

Rovat

Megosztás

Alee szívét elrabolta egy lány? A reménytelen szerelem tengerén fulladozik a kis Alex, biztosan mindenkinek ismerős az érzés, amikor rengeteg a kérdés, de nincsenek válaszok…Szóljon a Mennyi idő? by kicsi Alex.

„A kameráddal jöttél felém, váratlan fordulat, de érzelmeket lőttél belém, akár csak cupido, a nyilad tart most életben, bárcsak kint ülnénk a réten lent a szélcsendben.”

Hirtelen érzések, váratlan fellángolások és reménytelen várakozás dúlta fel Aleet, aki a zűrzavaros szeszélyeiről rappel. De vajon ki az a lány, aki ennyire felkavarta őt? Létezik egyáltalán, vagy csak a dalszöveg kedvéért váltott át depressziós hangulatba? Nem tudni, a videoklip nagyon egyszerű, sőt nem is mondanám igazi klipnek, inkább csak amolyan karaoke verzió jelent meg a YouTubeon, ennek ellenére jelenleg a felkapottak 8. helyén szerepel. A hazai felfedezett szüntelen tarol mindenhol, akármerre jár, tudhat valamit a 16 éves fiatal tehetség, az is biztos!

Nem hinném, hogy sok időnek kell eltelnie egy teltházas parkos koncerthez, konkrétan a közönség kedvence lett a srác, mióta csak feltűnt az X-Faktorban, sokan már az elején megjósolták a győzelmét, és lám, így is lett.

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta