Egy fiatal lány gyűjtést szervez az állatok javára

Rovat

Megosztás

Egy budapesti fiatal lány egymaga mikulás napi gyűjtést szervez a legnagyobb közösségi portálon állatmenhelyek részére. Megbeszélt találkozási pontokon, nem postán gyűjti az adományokat az állatbarát hölgy.

„Nem pénzt gyűjtök, hanem inkább tápot, takarókat, megunt játékokat, pórázt, vagy bármit, ami kutyákkal, macskákkal kapcsolatos és segítség lehet egy állatmenhelynek”-mesélte a kozepsuli.hu-nak Anca

 Előreláthatólag vasárnap délutánig lehet adományozni, amit egy vagy két menhelynek is elvisz, illetve ha sok az érdeklődő, két gyűjtést is közzétesz. Ancaval IDE kattintva tudod felvenni a kapcsolatot. A kedves és közvetlen lány készségesen válaszolt kérdéseinkre.

  • Meddig tart a gyűjtés, és pontosan hol veszed át az adományokat?

Nos a gyűjtés vasárnap délutánig tart. Az adományok összegyűjtésére kijelöltem három különböző helyet Budapesten, három különböző időpontban. Úgy tervezem hogy a helyszínek közül az első a 12:00-13:00- ig a Mom parknál lesz, egy barátom az Aréna Plázánál ugyanekkor, és utána megyünk a Deák Ferec térre összeszedni az adományokat. Erről bővebb tájékoztatást majd a gyűjtés esemény oldalán fogok írni. Akinek ezek az időpontok és helyszínek nem megfelelők, azok hozzám is kihozhatják a csomagjukat Újpestre.

  •  Mesélj erről a projektről.

A projektet azért találtam ki, mert sajnos én egyedül nem tehetem meg azt, hogy egy egész állatmenhelyet jelentős adománnyal megsegítsek, viszont úgy voltam vele hogy ha csak azok a barátaim segítenek akik úgy mint én szeretik az állatokat, akkor már össze tudunk tenni egy nagyobb csomagot. Nem pénzt gyűjtök, hanem inkább tápot, takarókat, megúnt játékokat, pórázt, vagy bármit ami kutyákkal, macskákkal kapcsolatos és segítség lehet egy állatmenhelynek. Igazság szerint nem terveztem nagy gyűjtést. Csak a  legközelebbi ismerőseimnek küldtem meghívót, de aztán valahogy híre ment a dolognak és szerencsére egész “sokan” összegyűltünk. Ha a jelentkezőknek csak a fele segít, már az is nagy előrelépés. Az eredeti terv az, hogy egy kisebb állatmenhelyet veszünk célba, tekintve hogy ott valószínűleg nagyobb szükség van a segítségre. De ha elég adomány összegyűlik akkor lehet hogy két menhelynek is jut elég mikulás csomag.

  • Mióta foglalkoztat az állatvédelem, mennyiben befolyásolja az életed?

Az állatvédelem kisgyerek korom óta foglalkoztat. Világ életemben rengeteg kutyával voltam körülvéve, és hát vidéken nőttem fel. Ott a mindennapjaim részévé vált a természet és az állatokkal való együttélés. Soha nem értettem azokat az embereket akik szándékosan ártanak az állatoknak. Tudom hogy a világot megmenteni nyilván nem tudom, de ha módomban áll segíteni akár egy kicsit is, akkor segítek. Másképp nem is tudnék nyugodtan aludni. Az életemet nem a mindennapi teendőimben befolyásolja az állatvédelem, viszont szinte minden napomat befolyásolja a tudat, hogy milyen rossz világban élünk.

  • Mi a mottód?

Mottóm nincs, viszont nagyon tetszik az a mondás hogy “A szeretet a mozgatóerő”,és abban pedig hiszek, hogy a Karma mindent lát, és idővel mindenki visszakapja azt, ami neki jár. Legyen az jó, vagy rossz.

Anca cselekedete példaértékű lehet sok ember számára. A megosztásban hozzájárultok a gyűjtés sikerességéhez.  A projekt eredményéről be fogunk számolni.

Fotó: facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta