Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Fellángolás vagy szerelem? -interjú

Fellángolás vagy szerelem? -interjú

A fellángolás és a szerelem között nagyon nagy a különbség, bár ezt a két ” érzést” sokan összekeverik. Tamás pont így járt.

Szerelembe estél?

Úgy éreztem. Minden percben ő járt a fejemben. Nem tudtam elaludni, csak rá gondoltam. Az ideálom megtaláltam, olyan lány volt, amilyet mindig is elképzeltem: törődött velem, gondoskodó volt, elviselte a haverjaimat, mindenben támogatott, segített, nem érdekelt senki más. Féltettem, nem akartam, hogy másé legyen. Vele képzeltem el a jövőm.

Mit éreztél ezután? 

Egy hónap után valami megváltozott, elillantak ezek az érzések, vagyis úgy éreztem nincs értelme tovább folytatni, ha egyszer nem vagyok szerelmes. Enikő még mindig szeretett, sőt elvileg ő senkibe se volt ilyen szerelmes, mint belém. Pedig neki előttem volt egy majdnem 5 évig tartó kapcsolata. Nehéz volt szakítanom, ő már érezte rajtam, hogy valami nincs rendben. Igazából valami velem nem oké, az előző barátnőmmel is ez volt. Először minden teljesen tökéletes volt, aztán egyik napról másikra elszállt.

Haragszik rád Enikő?

Fájt neki, ezek után utált, sőt gyűlölt. Aztán az, hogy egy városban élünk, nem tudom, hogy hátrány vagy előny. Többször összefutottunk, mindketten egy konditerembe járunk, egy a baráti társaságunk, közös bulik stb, kínos találkozások előfordultak szakítás után. Mára már remélem megbékélt és elfogadta a helyzetet.

Semmit nem érzel már iránta?

Fontos nekem. Nyilván megtörnék, ha történne vele bármi, de ebből már nem lesz semmi. A mai “modern” 21.században sok párkapcsolat miután véget ér, még az a bizonyos “testi kapocs” nem engedi elszakadni teljesen őket egymástól, ez nálunk sem volt másképp. A szex, még mindig együtt a legjobb, bár azóta mindketten voltunk már mással, aztán vissza táncoltunk mégis egymáshoz, de csak az köt még össze.

Fellángolás vagy szerelem?-interjú
Te különbséget tudsz tenni a két érzés között?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share