Heti horoszkóp 2014 december 15-től 2014 december 21-ig

Rovat

Megosztás

Ismét prezentáljuk heti horoszkópunkat. Ha kíváncsi vagy rá, milyen lesz a heted, ne habozz, görgess lejjebb!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Ezen a héten a mottód legyen: íízii! Tudatosan lassíts le, és legyél türelmes. Mi történhet, ha nem sikerül egyből az, amibe belekezdesz? Hát újra nekilátsz! Ne kapkodj, ne rohanj, nem üldöz a tatár. Légy figyelmes, és a nagyobb buktatók felfedik magukat előtted. No para, csütörtöktől minden jobb lesz. Ne feledd: nem a győzelem, de a részvét a fontos. És a tapasztalat.

Szerelem

A bolygók állása igen kedvezően alakítja a szerelemi életed. Kellemes találka? Jessz! Nevetés, mulatozás, buborékok. Van valakid? Ne veszekedj vele. Jobban idegesíthet ezen a héten, mint máskor. Egy közös program sose rossz, ha süt a nap, menjetek sétálni, ha rossz az idő, üljetek be valahova. Vagy igyatok egy forralt borcit.

HALAK február 20-tól március 20-ig

Ha a héten teszed a dolgod, és nem hagyod, hogy lebeszéljenek arról, amit tenni szeretnél, a szerencse és a babérok az öledbe fognak hullani. Mivel pörögni fogsz, mint egy búgócsiga, kimerült leszel, de erre most ne mondd, hogy “hagydis”, aludd ki magad rendesen. Ha teljesen kifullasztod magad, náthás lehetsz. Keresd a sárgaköves arany középutat, jusson is, maradjon is! A hét első felében jó híreket kaphatsz, amik a közeli jövőre is hathatnak. Pozitívan.

Szerelem

Romantikus hangulatban lehetsz a héten. Gyertyákra, vacsorákra, rózsákra, kényeztetésre vágysz? Kérd meg szépen a barátod, barátnőd, hogy foglalkozzon veled többet. A ketteses filmnézős romantikát ne halogassátok tovább. Karácsony, munka, iskola, feladatok, nehéz, nehéz, de szorítsatok időt egymásra! Ha szingli vagy: a héten ismerkedj. Szerencsésen alakulhat!

KOS március 21-től április 20-ig

Feladatok száma a héten: sok. Minőségük: baromi nehéz. Meg aztán olyanok, amiket halogatsz egy ideje. Ne téblábolj, ne lustálkodj, érd utol magad! Ha ezt teszed, fújni fognak rád a többiek. A múlt heti akadályok semmivé válnak, szóval nem is lesz mire hivatkoznod. Ha anyagi dolgokkal függ össze pár tennivaló (nyilván van ilyen, hisz már csak egy hét karácsonyig…), azokat vedd előre, és hajrá! Kitartás, megoldás, tanulás, okulás. A mantrád a hétre.

Szerelem

Átvonuló bolygók, meglepetéseek! Valaki kutakodik az után, hogyan tehet neked minél jobbat. Jó, mi? Ha párkapcsolatban élsz, és az elmúlt napokban nem kedveltétek egymást valami bugyuta félreértés miatt, oldjátok meg végre. Itt az idő. Majd kedveskedés, simogatások, szerelmes szavak: törekedjetek erre. A hét második fele segíteni fog ezekben a tevékenységekben.

BIKA április 21-től május 20-ig

Hétfő-kedd-szerda: az új kihívások és válaszutak napjai! Gondolkodj sokat, mielőtt döntenél. Okos legyél: bizonyosodj meg róla, hogy tényleg képes vagy megcsinálni azt, amit bevállalsz. A megszokott ritmusod kicsit felborulhat a héten, de sosebánd, ez csak koppintgatás a nózidra, hogy nézz a lábad elé és a feneked mögé: tuti, hogy jó irányba tartasz? Kicsúszhat a kezedből az irányítás, de ez a bizonytalan állapot hozzásegít a kreatívabb megoldásokhoz. Csütörtöktől fainul a buli, a hétvégéd pedig egészen brilliáns lehet.

Szerelem

Szeretnél újra szerelmes lenni? Jön a romcsi meglepi! Küldik a csillagok. Ha teheted, mászkálj sokat társaságba. Találkozhatsz valakivel, aki különleges, és szépek a szemei.

IKREK május 21-től június 21-ig

Harmónia és jó hírek! Szorgalmas kismanó voltál, és most megkapod a jutalmad. A magánéletedben van valami keszekusza? Tegyél érte, hogy megoldódjon, most könnyebb lesz, mint akármikormáskor. Van egy álmod? Szerdán megnő az esélye annak, hogy valóra is váljon. Ha igazán akarod, tudni fogod, mikor mit kell tenned.

Szerelem

Van valakid? Segíts neki a héten, elveszett bárányka lesz. Ha együtt dolgoztok valamiért, a vége az lesz, hogy közel kerültök egymáshoz. Jobban, mint eddig bármikor. Számíthatsz valami rossz hírre, de ne húzd fel magad nagyon. És ne a pároddal veszekedj, mert a végén még szétbombázod a kialakuló bizalmat.

RÁK június 22-től július 22-ig

Hétfőn, kedden úgy érezheted, hogy valaki folyton eléd áll, vagy hátulról húz visszafelé. Nyugika, szerdától már annyi dolgod lesz, hogy semmi nem állhat az utadba.Az új feladatokhoz azért gyűjts energiát. Ha tervezgetős vagy, csüccs le, és írd össze, mit kell tenned a következő hetekben. Értékeld a listakészítés hasznos oldalát. Oppá, ezt hallgasd: Több szem többet lát. Jól jegyezd meg ezen a héten, kérj tanácsot másoktól!

Szerelem

A bolygók szerelmet küldenek neked a héten. Hát nem cukik? Ha van szerelemed, csőstől fog dőlni a romantika, ha pedig nincs, hát majd lesz!

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Az elmúlt hetekben nem voltál elégedett, ezért most változtass a hozzáállásodon, és próbálj ki új tippeket, trükköket, praktikákat, hogy elérd azt, amit akarsz. Te is tudod, mi is tudjuk, hogy minden azon múlik, hogy elég kitartó vagy-e. Oroszlán vagy, király döntéseket hozol, csak ne hallgass senki másra. Mindent vagy semmit, jól jegyezd meg, barátom.

Szerelem

Ha van valakid, a hét a “türelemrózsátterem” hangulatában teljen! Nézd meg mindkét oldalt, mielőtt hisztiznél, próbáld kicsit beleélni magad a másik helyzetébe. Ez a szpesölszkill amúgy is hasznos tud lenni, szóval mindent bele!Csütörtöktől jön a kellemesebb fuvallat, a hétvége pedig minden bizonnyal nagyon kellemesen fog telni 😉

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

Hétfő és kedd: gondolj arra, hogy ami nem öl meg, az megerősít. Amin most képes vagy átverekedni magad, még ha izzadt homlokkal is, többet nem fog problémát okozni. Plusz a tapasztalat hasznos dolog, ugye. Csak meg ne hátrálj! Ne puffogj, nem áll jól, ráncokat csinál meg tök ellenszenves, inkább vedd be a leszarom tablettát. Következő lépésben pedig keresd azt, aminek örülhetsz, amire büszke lehetsz. Csütörtöktől lesz időd rá, hogy foglalkozz a barátaiddal. Tedd meg.

Szerelem

Huhúú, ha a héten üzeneteket kapsz, figyelmesen nézegesd, mert van egy hódolód, aki LEHET, hogy bátorságot gyűjt ahhoz, hogy írjon neked! A végén még randiztok szombaton. Ha már van olyanod, aki szerelmes üzeneteket írogat neked, és Te ezen nem lepődsz meg, akkor csináljatok valami meglepőt és mulatságosat. Idézgessétek fel a régi, szép emlékeket.

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

A Mérlegek hajlamosak felületeskedni (én már csak tudom), de ez a hét nem a kialakult nézetek alátámasztására szolgál! Azaz itt az ideje, hogy megváltoztasd a rólad kialakult véleményeket. Ha ajánlatot kapsz egy jó együtt tanulásra, vagy csak megkérdezik a véleményed – legyél jófej, ne utasíts vissza semmit. Új dolgok, érdekes emberek, gyarapodás – ezek várnak rád, ha elfelejted a “nem” és “majd” szavakat.

Szerelem

Picit labilisabb lehetsz érzelmileg, mint általában. Szenvedélyes reakcióid lehetnek, nem kell megijedni. És főleg ne akkor akarj megbeszélni mindent a barátoddal barátnőddel, mikor jön a roham. Kötekednél? Jaj, ne. Csütörtöktől nyugisabb leszel, szóval kezdj el figyelni a jó dolgokra, mert jönnek a megoldások, az öröm, a sült galamb.

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Juppii, végre egy energikus, erőteljes, tettekben gazdag hét! Zsizsegj csak, intézd el az elintéznivalót, csináld meg a megcsinálnivalót. Senki nem állhat az utadba, ami azért jó, mert az ötleteid is különlegesek, a kedved is jó, mindenki körülötted akar lenni, olyan jó a kisugárzásod, szóval elmegyünk meginni egy kávét?
Szerelem
Az érzelmeid terén olyan szituációba kerülsz, hogy döntened kell. A helyzetet logikával és józan ésszel szeretnéd megoldani, de lehet, hogy ezt most hanyagolni kéne. Vannak dolgok, amiket nem lehet hideg fejjel végiggondolni, mert akkor pont azt a részét nem veszed észre, amit igazán látnod kéne. Szóval: hallgass a szívedre, na.
NYILAS november 23-tól december 21-ig
A körülötted zajló eseményekből profitálhatsz a héten, ha figyelmes vagy. Az új ötleteket megvalósíthatod, a többiek számíthatnak rád, és még el is ismerik a zsenialitásod. Kedved és okod is lesz a mosolygásra, ami mindenkire jó hatással lesz. Észre sem veszed, és inspirálni fogod a körülötted levőket, egyszerűen azzal, hogy létezel. Tuti, hogy mindig ilyen napokra vágytál!
Szerelem
Te vagy a nyerő ezen a héten, nem vitás. A szerelemben is minden klappol, a csillagok küldik a romantikus energiákat, a szerelmeddel lesz időtök egymásra, kinyílik a szíved, kellemes meglepetésekre számíthatsz. Hát kell ennél több?
BAK december 23-tól január 20-ig
Hétfőn, kedden választanod kell: jobbra menj, vagy inkább balra? Nem tudod eldönteni, hogy hamburger vagy hotdog, hogy itt rosszabb, vagy ott jobb? Ne húzd az időt, mert a vége az lesz, hogy magad alatt ásod a gödröt. Lehetőséget kapsz, hogy fejlődj, szóval fejlődj! Ne kételkedj önmagadban, erős vagy és ügyes. Hibázni nem tudsz, az ember mindenből tanul. Nem tudsz rosszul dönteni!
Szerelem
Erős érzelmek? Pipa. Kontrollálni kell, különben elszabadul a pokol. Ha a barátod, barátnőd jobban igényli a társaságod, ne legyél sündisznó, add meg neki, amire vágyik. Neked is jobb kedved lesz tőle.
Kép forrás: pixabay.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta