Hol és miért jön ránk a szexuális vágy UTAZÁS alatt?

Rovat

Megosztás

Néhányan, ha tehetnék mindig és mindenhol szexelnének, míg mások igénye ezen a téren inkább csökkent értékű. Arra majd egy másik cikk keretein belül térünk ki, hogy ennek mi az oka, de egy biztos: bizonyos helyszínek annyira magával tudják ragadni az embert, hogy képtelen ellenállni vágyainak.

Amikor elutazunk, nyaralni megyünk, vagy kirándulni, akkor a mindennapokat a hátunk mögött kell, hogy hagyjuk, kiléphetünk a komfortzónánkból, nyitottabban látjuk a világot. Nincs minden reggel ugyanabban az időpontban a reggeli, ugyanabban az időpontban suli, munka, melynek ugyanakkor van vége, a párunkkal pedig nem ugyanabban a pár órában tudunk egy kis időt egymással eltölteni, amikor is a lehetőségek gyakran korlátozottak, rutinná válnak, és vágyunk valami másra, valami izgalmasabbra. Vágyunk, még akkor is, ha ha meg vagyunk elégedve életünkkel.

Éppen ezért annyira jó a nyaralás. Új helyszínek, új emberek, új élmények és tapasztalatok. A másik embert egy teljesen új oldaláról ismerheted meg. Ami eddig vonzó volt benne, az esetleg még vonzóbb, vagy felfedezel egy olyan pontot a testén napozás közben, mely eddig elkerülte a figyelmedet, és ez válhat szemedben a szerelmed új szexepilévé. Nem nyit rátok senki, nem ugyanazok a párnák és plüssállatok néznek vissza rátok. Az új környezet új kalandokat ígér, és kalandvágyóként épp ettől fog beindulni a fantáziád. A párod is másként viselkedik: szexibb, kacérabb, flörtöl veled, semmi nem tereli el a figyelmeteket egymásról, nem ismertek mást, csak egymásra számíthattok. Teljesen a másikra tudtuk hangolódni és ebből csodálatos együttlét bontakozhat ki az új, ismeretlen helyeken.

Ezeket a megélt intim pillanatokat befolyásolja maga a helyszín is, ahol éppen vagytok. Gondolj csak bele, nem valószínű, hogy elkap a pillanat heve egy autó kiállításon. Bár ki tudja, akár ez is megtörténhet, ha valakit lázba hoznak az autók 🙂

Mivel utazásról beszélünk, azaz kisebb vagy nagyobb távolságokról a lakhelyedtől, összegyűjtöttünk nektek pár helyszínt, melyek a párod vonzerején kívül tesznek róla, hogy a libidód sokszorosára nőjön, és első randevús formátokba bújva lehessetek egymásié szerelmeddel.

1. Velence

Nem véletlen, hogy annyi romantikus filmnek ad otthont a vizek városa, ahol esténként többek között gondolázhatsz egyet életed párjával. Felemelő érzés, ahogy a hűvös estéken ringat a víz, és egymás karjaiba bújva gyönyörködtök a romantikus látványban.

Most, a Velencei Karnevál időszakában álarcos és maszkos emberek lepik el az utcákat. Látogassatok el, és vegyetek fel ti is maszkot az arcotokra. Legyetek titokzatosak, csináljatok úgy, mintha idegenek lennétek, és mintha ott ismerkedtetek volna meg. Izgalmas kalandokba keveredhettek újra, melynek egy túlfűtött éjszaka lehet a megkoronázása.

2. Szirének medencéje

Thassos mesés szigetén található Görögországban a Giola-lagúna, más néven a Szirének medencéje. Raftingolhattok, és hegyet is mászhattok. A kristálytiszta, türkiz színű vízben együtt, egymásba fonódba fürödhettek.

 

Ha bátrak vagytok, akár egy közös ugrást is bevállalhattok a szikla széléről, garantáltan páratlan élményben lesz részetek. Bár elég közkedvelt hely, de ha épp szerencsétek van, talán kettesben élhetitek át az varázslatos érzést, mely magával ragad mindkettőtöket, és akár az ölelkezésen túl is mehettek.

3.  Lombház Spanyolországban

A spanyolországi Sierra Huetor Nemzeti Parkban található ez a nem mindennapi élményt nyújtó kuckó. A házikó alatt van medence is, ahol a forróságtól izzó testeteket hűthetitek le, majd a függőágyak ölelésében ringhattok órákon át.

A közelben arab fürdők várnak még, és káprázatos vízesések zuhatagában gyönyörködhettek, Szőlőültetvények is vannak a környéken, így indokolt a kielégítő borkultúra, mely okot ad egy vacsorával egybekötött esti gasztroorgazmusra, talán az igazi előtt, a magasban, a fák lombjának halk zörejében.

4. Balaton partja

Elcsépeltnek tűnhet, de hidd el, nem az. A Balaton a miénk, mely közel van, és megannyi lehetőséget kínál az oda látogatóknak. Ha kultúrára vágytok, kultúrát kaptok, ha buliznátok, temérdek szórakozóhely vár titeket tárt karokkal, ha kirándulnátok, az északi part kimeríthetetlen számú helyszínnel szolgál, ha kalandra vágytok, kalandot kaptok, ha romantikára, akkor pedig romantikát.

Béreljetek ki egy pici házikót az északi parton, melynek hosszú, és nádakkal eltakart stégje van, mely mélyen nyúlik be a Balaton vizébe. Itt nem csak napozhattok, úszkálhattok és ugrándozhattok napközben, hanem később, a nádasban a végtelennek tűnő víz mellett egymásié is lehettek, a lemenő nap sugarai között.

5. Öreg-kő 

Aki Pesten él, előnyben van, mivel nem kell sokat utazni, és máris csodás környezetben találja magát az ember. A kilátás gyönyörködtető, nyáron a szikláról a napfelkelte látványa semmihez sem fogható, semmi akadálya annak, hogy újra meghódítástok a másikat.

 

Egy romantikus reggelihez, vagy délutáni piknikhez, esetleg egy éjszakai sátrazáshoz kiváló lehetőség tárul elétek a természet lágy ölén. A többi pedig már csak a fantáziátokra van bízva 😉

 

Foto:

http://cdn.veddvelem.hu/,

twistedsifter.files.wordpress.com,

image.turizmusonline.hu,

http://m.cdn.blog.hu/,

http://likebalaton.hu/,

thecitylovesyou.com/,

sandalsweddingblog.com,

entertainment.ie,

vilagszam.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,884RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta