Ezt nézed:  / Utazás / Top SZEX helyszínek télre

Top SZEX helyszínek télre

Télen sok pár megunja az ágyat. Nem is csoda, hiszen a heves nyári szex kalandok után, hónapokig ugyanott csinálni nem valami izgi. Pedig ilyenkor is lehet az ágyon kívül, csak megfelelő helyet kell találni hozzá. Szóval mindenki ki az ágyból, mert adunk pár remek tippet!

Mozi

Mindenki elképzelte már, hogy egy moziban elégíti ki valamilyen módon a párját. A dolog megoldható, de a lebukás veszélye elég nagy. Ha budapestiek vagytok, ott az ágymozi, ahol lehet, hogy egy kicsit könnyebb dolgotok van, de azért ott sem árt figyelni. Sima moziban is mehet a menet, de ne a legnépszerűbb és legújabb filmre vegyétek a jegyet, mert akkor biztos, hogy népes közönségetek lesz szex közben.

101588

Szauna

A kinti hidegből bemenni a kellemes melegbe az egyik legjobb érzés télen. Bár a szaunában levő hőmérséklet kellemetlen is lehet, ha sokat vagytok bent, de egy gyors menet 10-15 percbe is belefér. Ha van szaunátok, ti vagytok a legszerencsésebbek, de ha nincs, az sem baj, foglalhattok időpontot, hogy garantáltan kettesben legyetek.

sauna_lichtsauna,18356_m_n

Próbafülke

Télen hajlamosak vagyunk többet vásárolni, na nem azért, mert több ruhára van szükségünk, hanem mert jobb bent lenni a melegben, mint kint fagyoskodni és a többi, és a többi. A lényeg, hogy ilyenkor sem muszáj a párunknak végig szenvednie a hosszadalmas ruhapróbákat, ne hagyjuk őt unatkozni. Keressünk egy olyan próbafülkét, ami lehetőleg nem függönnyel zárható, vagy ha csak az van, akkor sietős lesz a menet. Persze itt sem árt, ha visszafogjátok a nyögdécselést, de azért így is izgi lesz egy ruhaboltban szexelni.

3

Autó

Ha már nem bírjátok ki a buliból vagy a vacsiról hazafelé, a kocsiban is szerezhettek egymásnak boldog perceket. Ilyenkor nem árt figyelni, hogy hol álltok félre, mert télen sokkal nagyobb feltűnést kelt egy út szélén ácsorgó jármű, mint nyáron, illetve a motort se állítsátok le, mert a fűtés nélküli kocsiban nagyon hamar megfáztok! Ha ezekre figyeltek, nagyon jót szexelhettek az autóban télen is.

backseat-car-couple-kiss-kissing-sex-favim-com-59153_large

Mosdó

Ha nem féltek, hogy rátok nyit valaki, akkor házibuliban vagy szórakozóhelyen, étteremben vagy plázában befoglalhattok egy mosdót, ami jó, ha tisztának tűnik. Óvatosan a többi emberrel is, mert ha valaki meglát, könnyen az interneten láthatjátok viszont magatokat, ami a jövőtökre nézve sem lenne túl jó. Ha zárható a fülke, és nem csak egy van belőle, akkor jöhet szinte bármi.

restroom-630x472

Lépcsőház

Több szintes társasházakban, ahol nincs kamera, könnyű a dolog. Persze ott sem árt megvárni, míg este lesz, nehogy olyat lásson a szomszéd néni, amit nem akar és ugye ti sem akarjátok, hogy majd elmondja a szüleiteknek. A lépcsőházban használhatjátok a liftet, a lépcsőt, de az emeletek közötti fordulóban is elbújhattok egy menetre, biztosan izgibb lesz, mint mindig az ágyban csinálni, és fázni sem fogtok.

20110712_130704_sex-elevator

Nem muszáj minden alkalommal elhagyni az ágyat, de ha bevállalósak vagytok, sok örömet szerezhettek egymásnak ezeken a helyeken is. Persze nem árt odafigyelni a hidegre és arra, hogy ne lássanak meg mások, de egy jó szex igazán megér ennyit.

Ha még nincs párod, akivel kipróbáld, milyen a szex a próbafülkében, vagy a szaunában, gyere el a Középsuli Szerelempartyra Valentin-napon, és biztosan megtalálod!

Fotók: borsonline.hu, juegatujuego.com, fitforfun.de, therichest.com, wbsm.com, idividi.com, nlcafe.hu

Szex helyszínek télre
Szexeltél már extrém helyen?