Így spórolj a telefonszámlán!

Rovat

Megosztás

Gimisként az élet olyan, mint szabad kézzel tökéletes kört rajzolni: kiborító tud lenni. Valami mindig gondoskodik arról, hogy ne und el az életed: dogák, szerelmi ügyek, barátnős drámák, szülők. A szülőkkel egyébként sem könnyű ebben az időszakban, valahogy semmi sem jó nekik. Az alábbi tippek segíteni fognak abban, hogy legalább a telefonszámlád láttán ne kapjanak szívrohamot.

Ha választanod kéne, hogy mi az, ami nélkül a hétköznapjaid Minden ok, úgyis nyilvánvaló, hogy gondolkodás nélkül rávágtad: az okostelefonod. Hiszen a telefonod az eszköz ahhoz, hogy mindig naprakész légy, hogy a barátaid bármikor elérhessenek, hogy egy hosszadalmas sorban állás közben elüsd az időt, hogy bármit megörökíthess, ha instagram gyanús a helyzet. Ez azonban a telefonszámlád végösszegén is meglátszik, ha nem vigyázol. Légy kicsit körültekintőbb és könnyedén megzabolázhatod az adatforgalmadat.

1

Ma már a legtöbb hely rendelkezik saját wifivel, amit ingyenesen használhatsz a moziban, kávézóban, Mc’ Donaldsban stb. Pihentesd kicsit a saját netedet és ne légy lusta megtudakolni a wifi jelszót!

2

Biztos, hogy a számodra legelőnyösebb csomagot használod? Érdeklődj az aktuális lehetőségekről, új ajánlatokról és válaszd azt, ami a legjobban illik az igényeidhez.

3

Azt tudtad, hogy a Facebookon keresztül ingyen telefonálhatsz bárkivel? Keresd meg a chat ablakban a kis telefon ikont és kövesd az utasításokat, ahelyett, hogy az egyenlegedet csapolnád.

4

Segíts magadon! Szelektálj és gyakorolj egy kis önkontrollt! Nem kell percenként informálnod a barátnődet arról, hogy merre jársz, mit shoppingoltál vagy mennyire isteni lattét ittál az előbb. Van, mait személyesen is megbeszélhettek, sőt úgy még élvezetesebb, mint online pötyögni két  buszmegálló között.

5

Néhány hasznos alkalmazás letöltésével közelebb kerülhetsz az ideálisnak tartott telefonszámla összegéhez. A legtöbb ilyen alkalmazást ingyenesen letöltheted és kiválthatod velük az smst vagy a telefonhívásokat: Pingchat, Call Meter 3G, Meebo IM

 

Olvass tovább!

Így spórolj a telefonszámlán!
Meddid lennél képes nélkülözni az okostelefonodat?

Képek: 7-themes, giphy, mamamia

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,157RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta