Így vehetsz meg bármit, amire vágysz!

Rovat

Megosztás

Nem mindig engedhetjük meg magunknak, hogy megvegyük azt, amit szeretnénk. Sok fiatalnak nem tudnak elég pénzt adni a szülei, hogy megvegyék álmaik cipőjét, ruháját, telefonját vagy akár autóját. Lehetetlen viszont nem létezik! A MŰISZ segít neked álmaid megvalósításában! Akár csak több zsebpénzre van szükséged, vagy tapasztalatot szereznél a munkában, kipróbálnád magad több munkakörben, a diákmunkát neked találták ki!

A MŰISZ Iskolaszövetkezet, 1996 áprilisában alakult meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Legfőbb céljuk, hogy a tanulmányaik mellett dolgozni kívánó diákok részére szervezett keretek között munkát biztosítsanak, ezáltal is elősegítve a későbbi álláskereséshez szükséges szakmai tapasztalatok megszerzését. A megalakulásuk óta eltelt évek alatt taglétszámuk meghaladta a 38 000 főt, melyből aktívan havonta 1900-2300 fiatal vállal munkát.

A MŰISZ nem hagy cserben, ha bármilyen pénzügyi vagy jogi kérdésed felmerül a munkavállalás során, hiszen a penzinfo.muisz.hu és a joginfo.muisz.hu oldalakon mindre választ kaphatsz.

A pénzinfo.muisz.hu oldalon számos hasznos információ vár rátok. Megismerhetitek a pénz történetét, megérthetitek, miért van szükség bankokra és milyen feladatokat is látnak el pontosan, hogy miért fontos adózni és mi az a tőzsde, illetve mi fán terem a valuta.

A joginfo.muisz.hu választ ad többek között azokra a kérdésekre, hogy ki lehet munkavállaló, miért jó munkaviszonyban dolgozni, milyen időbeosztással lehet diákként dolgozni, milyen munkakörök közül ehet választani, hogy jár-e fizetett szabadság vagy jár-e betegszabadság.

Előbb vagy utóbb mindenki fog dolgozni. Azok a fiatalok, akik már diákként megismerkedtek a munka világával és megtanulják, hogy a pénz nem a szüleik pénztárcájában terem, sokkal jobban fognak tudni bánni a pénzzel. Légy te is ilyen fiatal!

Nyerj osztálykirándulást!

A MŰISZ iskolaszövetkezeten keresztül most még osztálykirándulást is nyerhettek az osztályotoknak! Csupán annyi a dolgotok, hogy kitöltsetek egy kvízt, és máris óriási eséllyel pályázhattok arra, hogy egy hétvégi nyaralást nyerjetek a festői környezetben lévő STÉG24 üdülőbe!

További információk: http://www.muisz.hu/

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta