Íme a hat legszexibb X-Faktoros srác!

Rovat

Megosztás

Korábbi cikkünkből megtudhattátok, hogy kik a Középsuli.hu szerint a legszexibb női X-Faktoros versenyzők (külső, megjelenés, kedvesség, szerénység, természetesség, sportosság, illetve jótékonykodás “faktorok” szerint). Most pedig következzen a srácok listája!

Vastag Csaba
Nagy Feró mentoráltja, az X-Faktor első szériájának győztese mindenképp felkerült listánkra, hiszen ő a csajok kedvence. Lenyűgöző mosoly, brutális magabiztosság, hihetetlen erő és nagyszerű hang.. Mi kell még?!
MG_1702

Vastag Tamás

Csaba mellett listánkra került testvére, Tamás is, aki egy teljesen más karakter. Igazi romantikus lélek, aki lágy hangjával és kedves pillantásával bárkit levesz a lábáról. Mi a szerénységét és természetességét is értékeljük!

2

Baricz Gergő
„Szőke herceg” fehér lovon gitárral a kezében: csodás kombó. Azt hiszem, nem is kérdés, miért került fel ő is a listánkra.
Baricz-Gergo-A-Dal-2013

Oláh Gergő

Gergőt nemcsak eszméletlenül jó hangja miatt kedveljük, hanem azért is, mert rengetegszer jótékonykodott már. Dedikált CD-ket ajánlott fel hátrányos helyzetű gyermekek támogatására, illetve csatlakozott jótékonysági programokhoz is.

4802654

ByTheWay

Ha már jótékonyság, említsük meg a ByTheWay együttes szívdöglesztő tagjait is, hiszen ők is többször tartottak jótékonysági koncertet. Legutóbb például a  Jézus Szíve Templom felújítási munkálatainak támogatására szerveztek koncertet Szikora Robival. Igaz, Olivér már nem a zenekar tagja, de még mindig ismert karitatív tevékenységéről!

btw3

Benji
A 2014-es X-faktor döntőse, Benji is nagy kedvencünk, aki az óriási siker ellenére is rendkívül szerény maradt.  Andris nemrég személyesen is találkozott vele egy személyes interjú elkészítése miatt.
benji1

 

Íme a hat legszexibb srác az X-Faktorból!
A felsoroltak közül kinek adnád az első helyezést?
Reload
Enter the code

 

Fotó: annanap.nyirtelek.hu, nlcafe.hu, media-addict.hu, vaol.hu, vastagcsaba.hu, erdely.ma, rcnews.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta