IntimZóna.hu- itt a Te zónád

Rovat

Megosztás

Bizonyára a te padlásod is tele van megmondó-emberekkel. Olyanokkal, akik mindig mindent jobban tudnak a te életedről. Pedig hidd el, sokszor hasznos, ha akad valaki, akitől bátran kérdezhetsz, akivel bármit megbeszélhetsz, mégsem ítél el, bármilyen kényes legyen is a téma.

Cikkünk 14 éven felüli olvasóinknak szól.

Nem könnyű középiskolást nevelő anyának, apának lenni sem, ezt elhiheted. Nehéz megválaszolni minden kérdést, ami érint és érdekel téged, és mindezt úgy, hogy jó fejek maradjunk.

Ilyenkor, tavasszal fellángolnak az érzelmek, tombolnak a hormonok, és minden, ami nem a szerelemmel kapcsolatos, annyira másodrendűvé válik.

Látogass el az IntimZóna.hu-ra!

Ha épp az érdekel, hogy és hova hívd randira a kiszemelt lányt, vagy épp álmaid pasijának nem tudsz, mit mondani, annyira izgulsz, ha szeretnél többet tudni a szerelemről, a csókról, a lelki problémákról, jó helyen jársz. Ha az foglalkoztat, hogy mikor van itt az ideje a szexualitásnak, vagy vajon jól csinálod-e, amit csinálsz, ne félj, erről is találsz cikkeket, tippeket, tanácsokat. Szeretnénk, ha megtalálnád a válaszaidat, szeretnénk helyet adni olyan kérdéseknek is, amelyek kényes, vagy netán sikamlós témát érintenek.

Ha csak beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás! És ezt a megoldást szakértőik segítségével meg is találhatod.

Segítenek a fogamzásgátlás területén is, ha abban vagy bizonytalan. Rengeteg megoldás közül lehet manapság választani, és az útvesztőben segítség nélkül bizony könnyű eltévedni.

Az Intimzóna lesz a legjobb virtuális barátod, akivel bármiről beszélhetsz, aki nem ítélkezik feletted, és aki nem bizonytalan a kérdéseidre adott válaszaiban. Náluk ugyanis mindenre felkészült szakemberektől kapod meg a választ: az orvosi kérdésekre nőgyógyásztól, a lelki problémákra pszichológustól, a szexualitással és a párkapcsolati problémákkal összefüggő kérdésekre pedig szexuálpszichológustól. És ami a legjobb, hogy ehhez nem kell megadnod a neved, teljesen anonim maradhatsz, ha te ezt így szeretnéd.

Kérdezz hát bátran, beszélgess az Intimzóna szakembereivel! Vagy csak olvasd őket, böngéssz oldalukon. Konkrét problémáddal keresd online rendelésüket, ahol minden nap 16-23 óra között várnak a szakértőik.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta