Izland, a Péniszmúzeum hazája

Rovat

Megosztás

Biológia óra, emlősök szaporodása: az emlősök váltivarúak, gyakori az ivari kétalakúság. Belső megtermékenyítésük fejlett párzó szervekkel történik. Egyedfejlődésük közvetlen. Micsodaaa? Hogy is van ez? Muti!

now_what

Ha esetleg Izlandon járnál, megadatik neked is a lehetőség, hogy jobban megértsd amit eddig azokról a bizonyos szervekről és funkciójukról tanultál, mivel Reykjavikban testközelből lehetsz részese egy olyan múzeumlátogatásnak, melyet sehol máshol nem élhetsz át a világon és véletlenül sem olyan „uncsi”, mint a szokásos kötelező múzeumjáró körút az osztálytársakkal az ofő kíséretében.

penis

A múzeum több, mint 200 szárazföldi és tengeri emlős párzószervét mutatja be, beleértve bálnákét, rozmárokét, fókákét, jegesmedvékét, hörcsögökét, kutyákét, macskákét, elefántokét, zsiráfokét és a Homo sapiens!!! péniszét is, melyet egy 95 éves férfi ajánlott fel halála után a múzeumnak.

Human Penis Museum Iceland Reykjavik

Az Izlandon megtalálható állatfajok nemi szerve mellett vannak már európai fajok hímvesszői is, így pontosítva 282 szerszám van, 93 fajtól. A legnagyobb szerzemény egy ámbrásceté, mely 70 kg és 1, 70 méter, a legkisebb pedig egy hörcsögé, ami alig 2 mm és csak nagyítóval látható.

https://www.youtube.com/watch?v=P9L_qB3pdjk

 

Mindemellett még mintegy 350 témába vágó gyakorlati eszköz, szobor, kép is a látogatók rendelkezésére áll.

Sigurður_Hjartarson

Az alapító Sigurður Hjartarson, nyugdíjazott történelemtanár. A gyűjtemény első kincse egy bika pénisze, azaz egy bikacsök volt, melyet Sigurður még gyermekként kapott kiszárítva egy nyári vakáción, 1974-ben. Szinte hihetetlen, hogy egy kiszáradt madzagra hasonlító valami egy ilyen, a világon egyedülálló múzeumot inspiráljon, melyben a látogatók hatvan százaléka nő. Bár ez annyira nem is meglepő.

Izland, a Péniszmúzeum hazája
Te elmennél a Péniszmúzeumba, ha lehetőséged adódna?

 

Foto: upload.wikimedia.org ,arcticjournal.com, artsonline.hu, 1hdwallpapers.com, filmswelike.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta