Kővágó Dani kizártnak tartja a különleges bánásmódot

Rovat

Megosztás

Idén is nagy a verseny a kijutásért az Eurovíziós Dalfesztiválra, hiszen már önmagában óriási elismerés, ha valaki a hazáját képviselheti egy ekkora megmérettetésen. Hamarosan itt az újabb esély erre, és megint alig győzzük hallgatni A Dalokat.  A közeledő verseny apropóján Kővágó Danival beszélgettünk, aki Monstaz-ként “dídzséskedik”, ő volt az, aki 2013-ban ByeAlex mellett gitározott Malmöben.

Mennyi sikert adott a ByeAlexszel való közös zenélés az Eurovízión a saját zenei karrierednek?

“Az ismertségemet nyilván nagyon megdobta, és sokan megismertek ezáltal, sokkal több emberhez eljutott a saját zeném, így segített a közös szereplés.”

Mennyire érzed magadénak most az akkori hazai győzelmet, illetve a nemzetközi döntőn elért előnyös helyezést?

“Zeneileg egyáltalán nem, mivel sem a szám írásában, sem a feljátszásában nem vettem részt. Mivel az Eurovíziós Dalfesztivál egy rendkívül felületes verseny, ezért sokat számít az előadás megjelenése, az image, aminek szerves része voltam, tehát ilyen szempontból abszolút részese voltam a dolognak. A hazainál (A Dal) ezzel szemben úgy gondolom, hogy inkább a dal maga, Alex személyisége és az egész jelensége volt az, ami miatt továbbjutott a produkció.”

 Kit tartasz esélyesnek az idei versenyben?

“Az idei versenyben szerintem egyértelműen a Chances, Bogi és Péter Barbara által előadott dalok a legjobbak.”

 

Mekkora népszerűségre tettél szert ezzel a szerepléssel?

“Nem tudom mi a mértékegysége az ismertségnek. Mindenesetre se nem sok se nem kevés.”

 Elég sokat olvastam ezt a “jaj, de helyes vagy” kommmentet, ami tipikus a lányoktól. Sok lányrajongód van? Hogyan viszonyultok egymáshoz?

“Vannak lányrajongók, de nem szeretek különbséget tenni azok között, akik támogatnak, így senki nem részesül különleges bánásmódban.”

Dani zenei karrierje közel sem ért véget az Eurovíziós szerepléssel, bár DJ-ként, Monstazként kicsit más stílusban mozog. De a gitár ott is ugyanúgy megvan.

10613064_10152476248066658_320708073873881763_n

Közreműködő: K. András

Fotó: metropol.hu, frisss

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta