Közös maszturbáció – divat még?

Rovat

Megosztás

Te hogy állsz a közös maszturbációval? Csináltad már? Gondoltál rá, hogy jó lenne? Egyáltalán: mit tudsz róla?

Először is leszögezném: nem valami kóros, bizarr vagy beteg dologról van szó. Így, ha csináltad, és elgondolkodtál, hogy esetleg valami nagyon rosszba keveredtél, akkor megnyugodhatsz: nem. Ha pedig felhúzott szemöldökkel, értetlenül olvasod ezeket a sorokat, akkor vegyél egy nagy levegőt, és fogadd el, hogy ez is a kamasz évekhez tartozik.

A közös önkielégítés elsősorban a fiúkra jellemző, bár lányok között is előfordul, de ők talán szégyellősebbek, kevésbé merik felfedezni a testüket egymás előtt. Persze az örömszerzés ezen módja csakis barátok vagy haverok között esik meg, nem csak úgy véletlenszerűen, ismeretlenekkel, egy bulihelyszín mosdójában. Az ok pedig egészen egyszerű. Tudjuk, hogy kamaszként az elsőszámú téma a szex mind a fiúk, mind pedig a lányok körében. Azonban, míg a fiúknál teljesen egyértelmű, és kimondott dolog, hogy az idejük egy részét a pornófilmek töltik ki, addig a lányok ezt inkább titokban tartják. Ha pedig valaki talál egy remek filmet, ami bármi miatt izgalmasabb, mint a többi, azt azonnal megosztja a haverokkal, hisz nekik is jusson ki a jóból. Így, amikor összeverődik a társaság, és előkerül a pornó, mindenki hagyja, hogy a teste diktáljon. Fontos, hogy ez nem jelenti, hogy bárki meleg lenne a társaságban, egyszerűen csak jó móka együtt gyurmázni, amiből persze versenyt is lehet csinálni. De lássuk inkább, mik a személyes tapasztalatok.

Anna (22)

Nálunk a középsuliban mindenki tudta, hogy a fiúk versenyt csinálnak a maszturbációból. Sorban álltak a mosdóban a falnál. Volt, hogy az nyert, aki hamarabb élvezett el, de volt, hogy azt nézték, ki lő messzebbre. Nálunk, lányoknál nem volt ilyesmi, legalábbis én biztos nem voltam részese.

 

Máté (17)

Nálunk már az általános iskola felső tagozatában bevett szokás volt, hogy tesióra után könnyítettünk magunkon. Volt, hogy versenyt csináltunk, volt, hogy egyszerűen csak elkezdte valaki, a többség meg csatlakozott. De egymáshoz sosem nyúltunk.

 

Ádám (26)

Mi a suliban nem csináltuk, de lakáson igen. Általában az iskolában dumáltunk a szexről, és ha valakinek volt valami új filmje, akkor az órák után hozzá mentünk, és együtt maszturbáltunk. Ez alól csak az volt kivétel, ha feljött egy-két érdeklődő lány is. Ilyenkor soha nem szexeltünk, viszont jó volt, hogy a csajok elmondták, mi az, ami nekik tetszik, és szerintük mi lehet jó a nőnek a filmben, és mi nem. Ez például tök hasznos volt.

 

Kata (19)

Emlékszem, egyszer egy szülinapi bulira mentem, olyan ottalvósra. Csak lányok voltunk, ha jól emlékszem tizenhárom évesek voltunk. Kb. nyolcan lehettünk. Lefekvés előtt kitaláltuk, hogy nézzünk meg valami pornófilmet. Nem maszturbáltunk, de érezni lehetett, hogy mindenkit nagyon felizgat a látvány. Szerintem én benne lettem volna, hogy magunkhoz nyúljunk, de kezdeményezni nem mertem volna.

 

Lolka (18)

Én két barátnőmmel lakom, és igazi szingli életet élünk. Nem váltjuk gyakran a pasikat, inkább flörtölgetünk, randizgatunk, és van egy-két állandónak mondható szexpartnerünk. Viszont mindig kibeszéljük a szexuális életünket, főleg, hogy szeretünk új dolgokat kipróbálni, akár neten is utánanézni. Amikor előkerülnek ezek a témák, és begerjedünk, vagy rég nem voltunk együtt pasival, akkor simán elkezdjük együtt önmagunkat kényesztetni, sőt olyan is előfordult, hogy egymás segítségére siettünk. Utóbbi ritkán fordul elő, de szerintünk ez tökre belefér.

 

Ahogy a sztorikból is látjátok, sokféleképpen alakulhat a közös örömszerzés, de egyik sem abnormális vagy elítélendő. Vagy neked mi a véleményed?

 

Közös maszturbáció
Mi a véleményed?

 

Kép:  unet.me

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta