Kávéház szex robotokkal

Rovat

Megosztás

Nyolc robotlány nyújt szolgáltatásokat a londoni a Paddington pályaudvar közelében, egy kávézóban. Lehet választani a kávé mellé titkárnőt, diáklányt, ápolónőt vagy épp rendőrnőt.

Orális szex espresso kávéval 60 fontba kerül- ez 78 dollár. Nem kis pénz, de a tulaj olyan vevőkre számít, akik megengedhetnek magukat ilyesmit. Hasonló kávéházat nyit Genfben is. Thaiföldi példát utánoz: ott már működik a dr. BJ’s Salon Bangkokban. Ha a londoni kísérlet beválik, akkor Manchester lesz a következő állomás. Itt már éjjel nappal nyitva lesz a szexuális szolgáltatásokat nyújtó kávézó. A hét minden napján fogadják majd a vendégeket a fiatal és csinos lányok- akik mind robotok, dehát a huszonegyedik században élünk…

A brit prostitúciós törvényeket azzal akarja kikerülni a tulaj, hogy minden szexuális szolgáltatást nyújtó nő robot! Reggel hattól este 11-ig lesz nyitva a kávéház, ahol szexszolgáltatásokat is nyújtanak a kávé mellé – írja a Russia Today.

Orális szex espresso kávéval 60 fontba, majdnem 21.500 forintba kerül. Nem kis pénz, de a tulaj olyan vevőkre számít, akik megengedhetnek maguknak ilyesmit. Hasonló kávéházat nyit Genfben is. Thaiföldi példát utánoz: ott már működik a dr. BJ’s Salon Bangkokban.

Ha a londoni kísérlet beválik, akkor Manchester lesz a következő állomás. Itt már éjjel-nappal nyitva lesz a szexuális szolgáltatásokat nyújtó kávézó. A hét minden napján fogadják majd a vendégeket a fiatal és csinos lányok – akik mind robotok, hiszen a huszonegyedik században élünk.

 

Kép: flickr

Forrás: Globoport.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta