Lélektuning az Édenkertből

Rovat

Megosztás

Mindenki életében eljön egy olyan pont, amikor úgy érzi, legszívesebben kirohanna a világból, minél messzebbre a hétköznapok mókuskerekétől, hogy új célokat keressen.

Három évvel ezelőtt a Tropical magazin főszerkesztőjét, Mészáros Editet is ez az érzés űzte egészen az Istenek szigetéig, ahol bebarangolhatott egy csodás világot és lelke bugyrait, hogy két hónapos feltöltődése alatt kitalálja: hogyan tovább? Ezernyi élménnyel gazdagodott, és bár az útját még mindig nem látja kristálytisztán, mégis sokkal világosabban, mint balinéz körútja előtt.

Egy ilyen körútra invitálja a Tropical magazin olvasóit, hogy ha csak a kanapén lapozgatva is, de átéljék ennek a színpompás világnak a misztériumát. Ismerjétek meg Indonézia, Malajzia és a Fülöp-szigetek varázslatos világörökségi helyszíneit, merüljetek el  a „macskakaki” kávé rejtelmeiben és tartsatok a vulkánok és templomok földjére! Egzotikus utatokon bekukkanthattok egy modell életébe a Fülöp-szigeteken, és hasznos tanácsokat kaphattok arra az esetre, ha egymás után két trópusi viharba is keverednétek a tengeren. Fehér Balázzsal, a The Carbonfools énekesével elutazhattok az Édenkertbe, ahol megtanulhatjátok, hogyan hallgassatok az érzéseitekre, Indonézia budapesti nagykövet asszonyától pedig megtudhatjátok, miért érzi otthon magát nálunk egy ilyen távoli országból érkezett diplomata. Egzotikus szépségtippek, transztánc és a Csoki-hegyek várják az olvasókat, miután felébredtek szunnyadó ízlelőbimbóik is.

Szakítsatok magatokra is egy kis időt az ünnepi készülődés közepette, és tartsatok a Tropical magazinnal ezen a varázslatos utazáson!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta