Gasztro
Diétázni is lehet tudatosan – ismerd meg a Jókenyeret
Egyre jobb az idő, növekszik a hőmérséklet, több órát süt a Nap, emiatt számos meleg ruhánk marad a szekrényben, és előnyhöz jutnak a forró...
Tavaszi Vegán Fesztivál a Müsziben!
Egy napsütéses szombaton rendezték meg az első Vegán Tavaszi Fesztivált a Müsziben, a Vegán Állatvédelem Egyesület szervezésében. A fesztivál azoknak szólt, akik elkötelezett hívei...
Emberek, akik nem eszik meg a barátaikat
„Az állatok a barátaim… és nem eszem meg a barátaimat.”
Az idézet szerzője a 19. század második és a 20. század első felében élt ír...
25 mesterszakács jelölt a thai főzőtanfolyamon
Hatalmas érdeklődés övezi a thai konyha művészetét világszerte. Május 12-én 25 mesterszakács jelölt vehetett részt a limitált thai főzőtanfolyam, amelyet ezentúl minden évben megrendeznek...
Rémisztő finomságok – kóstolnád?
A birminghami Conjurer konyhájának semmi nem lehet elég furcsa, bármit elkészítenek süteményből, mindegy hogyan néz az ki. Minél furcsábbb kéréssel fordul hozzájuk a vendég,...
Aranytortával ünnepeltek a Best of Budapest díjátadó gáláján
Szívesebben ülnél be egy olyan étterembe, amiről tudod, hogy abban nem csalódnál, vagy utaznál el a családoddal egy olyan helyre, ahol kiváló a kiszolgálás,...
A macaron bűvöletében: Macaron-nap 2015-ben
Az idén negyedik alkalommal rendezték meg a Macaron-napot. A szuper színes és szuper édes csodasütik ünnepe méltán kapott ekkora figyelmet hazánkban is.
Párizsban 2010-ben ünnepelték...
Bécsben a Maroniblütet is megkostóltuk
A meseszerű bécsi kuglófról már olvashattatok a korábbi cikkemben, azonban a történetünk, a Hofburg Caféban ezzel még közel sem ért véget.
El kell, hogy mondjam,...
Bécsben jártunk, és kuglófot rendeltünk
A Figlmüller éttermében készítik a legfinomabb bécsi szeletet – legalábbis egyesek szerint, de tény, hogy erre nekünk sem volt panaszunk az osztrák fővárosban, Bécsben.
Mondják...