Ezt nézed:  / Hírek / Válik a Back II Black énekese – Bebe döntött

Válik a Back II Black énekese – Bebe döntött

Abebe Dániel, művésznevén Bebe, a Back II Black nevű együttes együttes énekese. A napokban jelentette be rövid sajtóközleményében, hogy hosszan tartó házasság után elválik feleségétől.

“Hosszas vívódás után feleségemmel közösen arra a döntésre jutottunk, hogy a nyolc éve tartó kapcsolatunkat – amelyből négy évet férj és feleségként éltünk le -, lezárjuk és a jövőben külön utakon megyünk tovább. A döntésünk teljes egyetértésben született, ennek köszönhető, hogy kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén és megértésén alapul. Közöttünk és családjaink között a hosszú és tartalmas évek alatt kialakult erős köteléket a jövőben is szeretnénk megőrizni, ezért kérjük, hogy ebben a nehéz időszakban tartsák tiszteletben a magánéletünket, amelynek részleteiről a továbbiakban nem kívánunk nyilatkozni.”

Bebe, aki a Picasso Branch korábbi tagja volt, 2000 elején csatlakozott az együtteshez, Bársony Bálinttal együtt. Az új formáció debütáló kislemeze 2000. április közepén jelent meg, Úgy vártalak címmel. Bebe afrikai gyökerekkel rendelkezik, nem véletlenül a Magyar Afrika Társaság jószolgálati nagykövete. Kitartást kívánunk neki ebben a nehéz időszakban!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share