Válik a Back II Black énekese – Bebe döntött

Rovat

Megosztás

Abebe Dániel, művésznevén Bebe, a Back II Black nevű együttes együttes énekese. A napokban jelentette be rövid sajtóközleményében, hogy hosszan tartó házasság után elválik feleségétől.

“Hosszas vívódás után feleségemmel közösen arra a döntésre jutottunk, hogy a nyolc éve tartó kapcsolatunkat – amelyből négy évet férj és feleségként éltünk le -, lezárjuk és a jövőben külön utakon megyünk tovább. A döntésünk teljes egyetértésben született, ennek köszönhető, hogy kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén és megértésén alapul. Közöttünk és családjaink között a hosszú és tartalmas évek alatt kialakult erős köteléket a jövőben is szeretnénk megőrizni, ezért kérjük, hogy ebben a nehéz időszakban tartsák tiszteletben a magánéletünket, amelynek részleteiről a továbbiakban nem kívánunk nyilatkozni.”

Bebe, aki a Picasso Branch korábbi tagja volt, 2000 elején csatlakozott az együtteshez, Bársony Bálinttal együtt. Az új formáció debütáló kislemeze 2000. április közepén jelent meg, Úgy vártalak címmel. Bebe afrikai gyökerekkel rendelkezik, nem véletlenül a Magyar Afrika Társaság jószolgálati nagykövete. Kitartást kívánunk neki ebben a nehéz időszakban!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta