Zséda valódi szőrmében pózolt! Kommentlavina a neten

Rovat

Megosztás

A környezettudatosság nem merül ki a PET palackok és papír szétválogatásában, vagy abban, hogy nem szemetelünk. Az állatokra is gondolni kell, sőt nem elég csak gondolni, hiszen naponta több száz faj tűnik el a Földről, vigyázni kell minden állatra. Úgy tűnik, ezzel Zséda nincs egészen tisztában.

Az énekesnő nemrég posztolt egy olyan fotót Facebook-oldalára, amelyen valódi szőrmebundában pózol. A kép azonnali kommentlavinát indított el a közösségi oldalon, aminek oka teljesen érthető. Egy-egy szőrmebundáért rengeteg állatnak kell szenvednie (Részletesebben ITT) és sokszor meghalnia, az állatvédők pedig egyelőre kevés eredményt értek el ezzel kapcsolatban.

A bundát viselő sztárokat folyamatos támadás éri, hiszen ők azok, akikre mindenki odafigyel, és pozitív példát tudnak statuálni mások számára. Egy halott állat szőrének viselése azonban nem a legjobb módja a példaállításnak.

szőrme1

Tudtad, hogy?

  • Egy medvebunda 2 medve életébe kerül.
  • Egy leopárdbunda 6 leopárd életébe kerül.
  • Egy farkasbunda 12 farkas életébe kerül.
  • Egy rókabunda 18 róka életébe kerül.
  • Egy vidrabunda 20 vidra életébe kerül.
  • Egy nutriabunda 30 nutria életébe kerül.
  • Egy oposszumbunda 40 oposszum életébe kerül.
  • Egy cobolybunda 80 coboly életébe kerül.
  • Egy csincsillabunda 150 csincsilla életébe kerül.
  • Egy mókusbunda 400 mókus életébe kerül.

Zséda és menedzsere csak napokkal később reagáltak a kommentáradatra. A legtöbb hozzászólás egyértelműen arról árulkodott, hogy rajongói is hatalmasat csalódtak az énekesnőben, aki azonban azt nyilatkozta az egyik magazinnak, hogy a fotó már több, mint egy évvel ezelőtt készült és a bunda nem a sajátja, hanem egy stylist adta rá a fotózáskor. Zséda saját bevallása szerint, ruhatárában nincs ilyen darab és teljesen megérti, hogy sokakat megsértett ezzel a képpel. A fotó egyébként azóta már nincs fent az énekesnő Facebook oldalán.

Nem Zséda az egyetlen sztár, akinek szőrmés fotója hatalmas port kavart, és biztosan lesz még ilyen eset, azonban sok híresség már inkább az ökotudatosságra hívja fel a figyelmet fotóival, ami sokkal fontosabb. Ha pedig valaki nem bírja bunda nélkül, az hordjon műszőrmét!

Szőrmebunda
Te viselsz állatszőrt?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta