Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Így pakolj be egy bőröndöt!

Így pakolj be egy bőröndöt!

A nyaralások alkalmával természetes dolog, hogy sok mindent szeretnénk magunkkal vinni. Legtöbb esetben azonban az lesz a vége, hogy olyan sok táska lesz, ami elég nehézkes lesz az utazás szempontjából. Összeszedtünk most nektek néhány tippet, ami a segítségetekre lehet egy bőrönd bepakolásánál!

 

Csak annyit vigyél, amennyi szükséges!

Számold meg a ruháid számát, és mindenből csak annyit vigyél, amit fel is veszel. Egy ruhát többször is lehet használni, ha nem koszolod össze, így nagyon sok helyet tudsz spórolni. Érdemes ilyenkor nyáron a könnyebb, lengébb öltözékeket bepakolni, de ez függ az úticéltól is. Ne akard a fél szekrényedet belezsúfolni egy bőröndbe, mert nem fog sikerülni és csak cipekedés lesz belőle.

Fürdőszobai dolgokat zacskóba!

Tusfürdő, sampon, fogkrém és egyéb tisztálkodási dolgokat mind pakold bele egy zacskóba, amiből nem folyhatnak ki. Hiába van rajtuk jól záró kupak, egy ütés alkalmával leeshetnek és célszerű inkább megelőzni a bajt, minthogy a ruháid tönkre menjenek tőle.

 

Használd ki a helyet!

A legtöbb bőröndben apró zsebek is vannak, ahova kisebb dolgokat el lehet rejteni. Ideális könyvnek, kulcsoknak, vagy telefonnak is. A lényeg, hogy minden rendelkezésre álló helyet használj fel. A nagyobb bőröndöknél még jócskán lehet pakolni felülre, ugyanis ha lecsukod a tetejét, még lesz egy kis plusz helyed.

 

Rendezd sorba a dolgokat!

Ez olyan, mint a Tetris! Ha mindent összeszedtél úgy rakd egymás mellé a dolgokat, mint a Tetrisben az elemeket. A kis helyekre befér egy zokni, vagy egy apróság. Ne legyenek üres terek. Ha jól egymás mellé rakosgatod a dolgokat, nagyon sok mindent be tudsz pakolni egy kisebb táskába is. Ez az egyik kulcspontja, hogy gazdaságosan pakolj be. A ruhákat csak összehajtva rakd be, egy cipőbe pedig 3-4 zokni is bele tudsz nyomkodni, mielőtt beleraknád.

Így pakolj be egy bőröndöt!
Voltál már nyaralni idén?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share