Suli
Milyen lett a menza a reform óta? Biztosan akarod tudni?
2015. november 4. /szerda/
Az Abcúg nevű Facebook oldalon volt megtalálható egy békéscsabai általános iskola ebédlőjének mai fogása, ami nem más, mint fokhagymás harcsaapró burgonyás...
Kvíz: ma van a Magyar Tudomány Napja. Te tudod a válaszokat?
Kis hazánk messze földön híres ízletes ételeiről, gyönyörű tájairól, a szépséges magyar lányokról, a jó borokról. Van még valami amire büszkék lehetünk, ez pedig...
Magyar Nap Malawiban – pogácsa és gulyás volt a menü
Magyarországot bemutató kulturális és gasztronómiai napot szervezett az Afrikai Malawiban a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ - adta hírül az MTVA Világhíradó című műsora.
"Gulyáslevessel,...
A zene evolúciója: a bakelittől a felhőig
Álmosan kikászálódsz az ágyból, suliképes állapotba hozod a külsődet, sietve felhörpintesz egy bögre kakaót, és kezdődhet is a nap. Nem felejtettél el valamit? Persze,...
Ha vége a sulinak, nekem is végem?
Kamaszok pályaválasztás előtt
- Mi leszel, ha nagy leszel, Julcsi? - kérdi az óvónéni a csillogó szemű kislánytól, aki azonnal rávágja: "Színésznő!" Ha ellenben tíz...
Hátborzongatóan jó programok Halloweenre
Nem csak műsebek felapplikálása és hullafehér smink elkészítése az egyetlen lehetőség , hogy jól szórakozz Halloween éjszakáján. Bemutatunk nektek néhány szuper programot, hogy borzongva...
Hogyan töltitek az őszi szünetet? – Az olvasók válaszolnak
Alig kezdődött el a suli, máris van egy hetünk lazítani, itt az őszi szünet. Mivel töltitek a szabadidőtöket így a hűvösebb napokon? Tanultok, a...
A Hét tanára: Keresztúri József
Október utolsó hetének tanára Keresztúri József, a budapesti Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola iskolaigazgatója lett. A vele készült interjúból megtudtuk, mi egy igazgató legfontosabb...
Felmérők és röpi minden mennyiségben. Nálatok milyen a tesióra? – KÖZÉPSULI TV
Már második éve, hogy bevezették a mindennapos tesiórát. Még több gimnasztika, foci, röpi. Már ha van hol tesizni... A Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépben...
